Eros Ramazzotti venoval nový song Ama ženám svojho života. Zaspieva ho aj na Slovensku

NETKY.SK • 27 Jún 2022, 9:17 • 2 min
Eros Ramazzotti venoval nový song Ama ženám svojho života. Zaspieva ho aj na  Slovensku

Novinka je z pripravovaného albumu Battito infinito, ktorý predstaví v Košiciach a v Bratislave na jar 2023.

slovakia

left justify in out

Talianska pop-rocková hviezda len nedávno zverejnila dátumy celosvetového turné k spomínanej novinke, ktorá sa na pultoch predajní objaví už  v septembri  tohto roku.  

 

 

Charizmatický spevák hneď prvým vydaným singlom z pripravovanej novej štúdiovky vystrelil poriadne vysoko! Novinka Ama, v preklade milovať, sa okamžite dostala priamo do Top 100 v rebríčkoch hranosti European Radio Airplay, s obrovským úspechom v 24 krajinách po celom svete.

 

 img

 

Prvý singel Ama je manifestáciou lásky. Videoklip je celý založený na nápade Erosa Ramazzottiho. Venoval ho bývalej partnerke Michelle Hunziker a dcére Aurore, ktorá vzišla z ich spojenia a lásky. Ama vyjadruje nádej, volanie vidieť svet novými očami v zložitom čase a vo veku, v ktorom je príliš veľa nenávisti a horkosti. Ama (milujte) svojho blížneho, Ama (milujete) seba, ama (milujte) tých okolo vás a tých, ktorí obohatili váš život, s ktorými láska nikdy nekončí, ale nadobudne novú podobu – inú, no rovnako významnú – je text, ktorým Ramazzotti šíri posolstvo celosvetovej lásky, bez obmedzení, hraníc a bariér.

 

 

 Revolučné hudobné video v réžii Alexa Tacchiho nakrútili  v jednom z najväčších európskych štúdií – CR49, ktoré sa nachádza v spevákovej rodnej zemi – v Taliansku. Unikátny vizuál v klipe Ramazottiho produkčný tím dosiahol použitím špičkovej technológie schopnej produkovať skutočnú mágiu, hodnej tých najlepších kinematografických produkcií. Využitím LED obrazoviek a softvéru na 3D animáciu vytvorili virtuálne kulisy premosťujúce komunikáciu medzi kamerami a scénou, čím vznikli mimoriadne realistické perspektívy.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona