James Rodriguez spečatil hosťovanie v Bayerne: "Prišiel som po trofeje"

NETKY.SK • 12 Júl 2017, 16:34 • 2 min
James Rodriguez spečatil hosťovanie v Bayerne: "Prišiel som po trofeje"

MNÍCHOV - Kolumbijský futbalový reprezentant James Rodriguez po zdarnom absolvovaní lekárskej prehliadky spečatil stredajším podpisom hosťovanie na dva roky v Bayerne Mníchov z Realu Madrid.

slovakia

left justify in out

Kluby sa dohodli v utorok, nemecký majster zaplatí španielskemu šampiónovi 10 miliónov eur, ďalších 35 v prípade, že si na konci výpožičky v roku 2019 uplatní opciu na trvalý prestup. Rodriguez podpísal kontrakt v deň svojich 26. narodenín, v stredu mal na programe aj úvodnú tréningovú jednotku s novými spoluhráčmi.

 

"Prišiel som, aby som získaval trofeje. Chcem tu napísať históriu. Tento tím chce zakaždým víťaziť a ja mám tiež víťaznú mentalitu," vyhlásil Rodriguez pre agentúru DPA. Zverenci Carla Ancelottiho odletia v nedeľu na dvanásť dní na predsezónne turné do Číny a Singapuru. Taliansky tréner verí, že príchod ofenzívneho stredopoliara zvýši kvalitu bavorského mužstva. "Je to pre mňa špeciálny moment. Som veľmi spokojný, že ho tu máme," dodal Ancelotti.

 

Práve on šéfoval lavičke Realu, keď Rodriguez pred troma rokmi prestúpil z AS Monaco. Bolo to krátko po tom, ako sa šiestimi gólmi stal najlepším strelcom MS 2014 v Brazílii. Za Madrid dal 36 gólov v 111 súťažných stretnutiach, súčasný kouč Zinedine Zidane mu však nedával mnoho príležitostí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies