Jack Nicholson asi skončí s Bryantom

NETKY.SK • 14 Apríl 2016, 11:20 • 2 min
Jack Nicholson asi skončí s Bryantom

NEW YORK - Ohlasy osobností na 60 bodov lúčiacej sa legendy basketbalovej NBA Kobeho Bryanta proti Utahu v jeho poslednom zápase kariéry (101:96):

slovakia

left justify in out

Lennox Lewis (bývalý boxer): "Rozprávkový koniec rozprávkovej kariéry. Uži si dôchodok. Ozvi sa, ak by si potreboval nejaký tip!"

Magic Johnson (legenda NBA): "Šesťdesiat bodov Kobeho Bryanta v poslednom zápase je tá najúžasnejšia rozlúčka s kariérou, akú som kedy v športe videl."

Boris Becker (bývalý tenista, tréner Novaka Djokoviča): "Gratulácia Kobemu Bryantovi ku skvelej kariére. Dvadsaťrokov v NBA a päť prsteňov s Lakers."

Shaquille O'Neal (legenda NBA): "Vyzval som ho, aby dal päťdesiat bodov, a ten 'magor' ich dal šesťdesiat. Bola zábava hrať s tebou, bola zábava hrať proti tebe. Najlepší 'Laker' všetkých čias."

Thierry Henry (bývalý francúzsky futbalista): "Gratulácie Kobemu Bryantovi, skutočnej ikone basketbalu. Bola pre mňa česť sledovať ho a privilégium stretnúť sa s ním. Šesťdesiat bodov v poslednom zápase. Legenda."

LeBron James (basketbalista Clevelandu): "Neuveriteľný človek. 60!! Kobe Bean!!"

Busta Rhymes (americký raper): "Gratulácie, Kobe Bryant! Spravil si to ako kráľ. Vďaka za tvoju výnimočnosť."

Abby Wambachová (bývalá americká futbalistka): "No tak to bola zábava! Gratulujem ku kariére plnej rekordov. To bol teda spôsob, ako ju ukončiť!!"

Jack Nicholson (oscarový herec, dlhoročný fanúšik Lakers): "Melanchólia. Nie je iba skvelou a neuveriteľnou športovou ikonou, ale už aj najväčším nositeľom zlatej a purpurovej. Kobe, zbohom. Tuším by som mohol skončiť s tebou, nie som si však istý."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies