Miss Czech Republic 2023 sa stala dvadsaťročná študentka Justýna Zedníková

NETKY.SK • 16 August 2023, 14:53 • 2 min
Miss Czech Republic 2023 sa stala dvadsaťročná študentka Justýna Zedníková

PRAHA - Novou Miss Czech Republic sa v sobotu v pražskom Fóre Karlín stala 20-ročná študentka Vysokej školy ekonomickej v Prahe Justýna Zedníková. Českú republiku bude reprezentovať na súťaži Miss World.

slovakia

left justify in out

Nová Česká Miss Justýna Zedníková získala možnosť využiť ročné bezplatné užívanie automobilu Mercedes-Benz triedy A vo verzii AMG, ročnú spoluprácu a výber hodiniek podľa vlastného výberu od Festina a mnoho ďalších cien.

 

Slávnostný galavečer Miss Czech Republic rovnako ako vlani moderoval Ondřej Novotný. V zákulisí dievčaťa spovedala víťazka svetovej súťaže Top Model of the World 2022 Natália Kočendová. Zaspievali Monika Bagárová a Adam Pavlovčin, vystupujúci pod menom Adonxs. O hudobný sprievod prehliadky sa postarala DJ Andrea Pomeje.

 

Víťazky a kategórie:

Miss Czech Republic 2023 – Justýna Zedníková
Miss Grand International Czech Republic 2023 – Sophia Maria Osako
Miss Supranational Czech Republic 2023 – Marie Jedličková
Miss International Czech Republic 2023 – Dominika Němečková
Miss Intercontinental Czech Republic 2023 – Anna Benešová
Miss Photogenic 2023 – Marie Jedličková
Miss Popularity 2023 – Justýna Zedníková

V porote zasadli okrem zakladateľky a riaditeľky Miss Czech Republic Taťány Makarenko aj kreatívny riaditeľ súťaže Sam Dolce, česká topmodelka a Miss World 2006 Taťána Kuchařová, minuloročná víťazka Krystyna Pyszková, víťazka svetovej grandslamovej súťaže krásy Miss International 2022 Jasmin Selberg alebo víťazka grandslamovej súťaže krásy Miss Grand International 2022 Isabella Menin z Brazílie.

 

O korunku víťazky, kvôli neúčasti Sophie Marie Osako nakoniec zabojovalo aj tento rok desať dievčat (medailóny finalistiek a informácie o každej z nich nájdete tu). Poradie ocenených za hlavnú víťazku nie je určené, ako už v minulosti vysvetlila Makarenko. 

 

„Po víťazke sú všetky dievčatá na rovnakej úrovni vicemiss, keďže sú vyberané porotou podľa toho, na akú svetovú súťaž sa typovo hodia. Poradie umiestnenia teda v tomto prípade až takú veľkú úlohu nehrá,“ povedala riaditeľka súťaže, ktorú s pôvodným názvom Miss Face Czech Republic založila v roku 2010. Zámerom bolo usporiadať v Česku súťaž krásy, v ktorej nerozhodujú len výška a miery, ale predovšetkým pôvab a sympatie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: iDNES.cz Foto: Profimedia.cz
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies