Írsky hudobník Glen Hansard sa po takmer dvoch rokoch vráti do Bratislavy

NETKY.SK • 24 November 2015, 13:49 • 2 min
Írsky hudobník Glen Hansard sa po takmer dvoch rokoch vráti do Bratislavy

BRATISLAVA - Írsky pesničkár Glen Hansard sa v marci po necelých dvoch rokoch vráti do Bratislavy. Štyridsaťpäťročný hudobník vystúpi 7. marca v Starej tržnici, kde predstaví skladby zo svojej druhej sólovky Didn’t He Ramble (2015). Vstupenky sa dostanú do predpredaja v piatok 27. novembra.

slovakia

left justify in out

Na sociálnej sieti Facebook o tom dnes informovala spoločnosť Publique. Frontman kapely The Frames a člen zoskupenia The Swell Season sa celosvetovo preslávil najmä vďaka filmu Once (2007), v ktorom si zahral po boku svojej vtedajšej priateľky, českej speváčky Markéty Irglovej.

 

Za skladbu Falling Slowly, ktorá v tejto snímke zaznela, dvojica získala Oscara. Hansard, ktorého dva razy nominovali na Grammy, vydal s The Frames deväť štúdiových albumov, pričom zatiaľ posledný s názvom Longitude vyšiel tento rok. V rámci dua The Swell Season, v ktorom pôsobil v rokoch 2005 až 2011 so spomínanou Irglovou, vydal albumy The Swell Season (2006), Strict Joy (2009) a soundtrack snímky Once. Ako sólový interpret má na konte nahrávky Rhythm And Repose (2012) a Didn’t He Ramble (2015).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies