AKTUALIZÁCIA: Terminátor Karlos Vémola je už v chomúte! Na svadbe spieval aj Rytmus

NETKY.SK • 28 Júl 2022, 17:08 • 2 min
AKTUALIZÁCIA: Terminátor Karlos Vémola je už v chomúte! Na svadbe spieval aj Rytmus

PRAHA – Svadba dlhoročného páru Karlosa Vémolu a Lenky "Lely" Ceterovej sa koná dnes v Prahe. Napriek tomu, že sa dvojica viackrát rozišla, láska zvíťazila!

slovakia

left justify in out

Aktualizácia: 07:00

 

Mladomanželom zaspieval aj Rytmus, pomerne nevhodnou piesňou, plnou nadáviek. Hostia sa napriek tomu zabávali. Vémola sa bavil veľmi dobre a komentoval: „dnes sa spolu nažerieme a ožerieme". 

 

 

 

 

Aktualizácia: 20:15

 

Nevesta Lela dostala od svojho manžela počas svadobnej hostiny netradičný dar, Karlos jej daroval opicu! 

 

Herec Jiří Krampol pre český web Extra.cz, vysvetlil,  ako je možné, že oddával mladomanželský pár. 


 „Všetko zariadili oni, dostal som licenciu, nik by si nedovolil oddať ich len tak," uviedol český herec a prezradil aj to, že o tom, že bude Vémolovcov oddávať, sa dozvedel len pred pár dňami.

 

 

Aktualizácia: 17:58 


Na mieste je 365 hostí. Pre Blesk sa novomanželia vyjadrili aj k tomu, čo bude so svadobnými šatami a či Lela nie je tehotná. 
Čo bude so svadobnými šatami po obrade? „V tom sa bude vydávať Lilinka,“ žartoval ženích. Na otázku, či Lela náhodou nie je tehotná, mal jasnú odpoveď: „Po dnešnej noci určite!“

Miesto svadobného obradu, galériu Občanská plovárna v Prahe,  vybrali manželia zámerne, boli tu na prvom rande! 

 

Aktualizácia 16: 55 

 

Neuveríte, kto pár oddával! Známy český herec Jiří Krampol. 
Krampol vo svojej reči pripomenul film Zviera, ktorý kedysi daboval, v ktorom na konci behajú levy a tigre. Zatiaľ čo iní o tom ale natáčajú film, Karlos to má doma každý deň. Okrem Karlosovho bojového umenia vyzvihol aj Lelu, ktorá to s ním všetko musí vydržať.

 

Pár si povedal "áno" pred pol piatou. 
„Nech žije Karlos a Lela!“ hostia nadšene prevolávali na slávu novomanželom, zatiaľ čo bola nad párom vypustená holubica.

 

„Už v limuzíne som mala slzy na krajíčku. Už doma,“ priznala novomanželka Lela. „Moje najväčšie životné víťazstvo,“ vyhlásil o svadbe Karlos.

 

img

 

Hviezdne duo je spolu už niekoľko rokov a má spolu dve malé deti, dcéru Lili a syna Rockyho. Prvá medializovaná kríza v ich vzťahu nastala po narodení dcérky,  keď sa Lela Ceterová od zápasníka odsťahovala z Čiech na Slovensko do svojho bytu. Tu aj s dcérkou žila pár mesiacov.

 

Dôvodom vtedajšieho rozchodu mala byť Karlosova nevera. Aj keď to vyzeralo, že dvojica sa rozišla nadobro, Vémola spravil všetko, čo bolo v jeho silách, aby si Lelu udobril, čo sa mu aj podarilo. Ceterová sa tak presťahovala naspäť do Čiech a pár čoskoro potom oznámil Leline druhé tehotenstvo.

 

Prečítajte si aj: VIDEO „Nech žije láska, priateľstvo a krásne ženy," hovorí Jozef Oklamčák. Aký úspech sa mu podaril?

 

img

 

Pred Vianocami 2020 sa pár zasnúbil, kvôli pandémii covidu ale svadbu o rok posunuli. Medzitým Lela Ceterová v decembri 2021 priviedla na svet ich druhé spoločné dieťa, syna Rockyho.

 

V januári tohto roku sa dvojica na niekoľko dní rozišla. Mohla za to údajná nevera Lely s Karlosovým známym, ktorá sa však nikdy nepotvrdila. Malo ísť o nedorozumenie zo strany Vémolu, ktorý v tom čase nemohol kvôli zranenej ruke zápasiť, a tak sa cítil frustrovaný.

 

Medzi dvojicou vtedy došlo na ostré medializované vyjadrenia. Kým Vémola tvrdil, že ho snúbenica podviedla, Ceterová ako dôvod odchodu uviedla, že ju Karlos fyzicky napadol. Lela naňho dokonca mala podať aj trestné oznámenie, ktoré však po pár dňoch stiahla. Netrvalo dlho a dvojica sa k sebe vrátila. Najprv, ako svorne tvrdili, "len ako rodičia dvoch detí", neskôr pre médiá uviedli, že sa k sebe vracajú aj ako pár.

 

Zo športu: Pogba sa v príprave zranil, možno nestihne MS

 

img

 

Či svadba bude alebo nie, sa nevedelo takmer do poslednej chvíle. Karlos totiž vyhlásil, že pokiaľ nevyhrá titul šampióna OKTAGON MMA, v ktorom sa postavil proti Aleksandrovi Jokerovi Illičovi, Lelu si brať nebude. Našťastie pre ňu Karlos svojho soka v noci z nedele na pondelok 25. júla porazil. Na jar tohto roku Karlos v rozhovore pre Blesk  prezradil, že na jeho svadbe nesmú chýbať kolotoče a divé zvieratá! 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona