Internetom sa šíri šokujúce FOTO: Pytón zožral opitého človeka!

NETKY.SK • 29 November 2013, 14:03 • 2 min
Internetom sa šíri šokujúce FOTO: Pytón zožral opitého človeka!

NAÍ DILLÍ – Na internete koluje fotografia, na ktorej gigantický pytón, ktorý údajne zjedol človeka. Viaže sa k nej zaujímavý príbeh. Obrovský had mal totiž zjesť opitého človeka, ktorý zaspal!

slovakia

left justify in out

Muž, ktorý vypil príliš veľa alkoholu sa rozhodol, že si zdriemne. Spravil však životnú chybu, pretože si neskontroloval okolie a zaspal priamo pred obchodom s alkoholom.

Opitý Ind mal obrovské nešťastie, pretože za rohom obchodu čakal obrovský pytón, pre ktorého bol čas obeda. Hladný plaz sa ľahkej koristi potešil a podguráženého muža najskôr uškrtil a potom zjedol. Celý incident sa údajne odohral v oblasti Attapadi v indickom štáte Kerala.

Okolo fotografie sa ihneď vynorilo množstvo otázok. Niektorí tvrdia, že pytón nedokáže zjesť človeka, iní zas, že fotografia sa viaže k inému príbehu z Južnej Afriky. Podľa odborníka, ktorý sa vyjadril pre portál tvnoviny.sk fotografia môže byť autentická. „Nebol by to prvý prípad v histórii, kedy by had zožral človeka,“ povedal odborník pre tvnoviny.sk.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies