David Krejčí už trénoval s Bostonom, Pastrňák stále mimo hru

NETKY.SK • 21 Júl 2020, 10:42 • 2 min
David Krejčí už trénoval s Bostonom, Pastrňák stále mimo hru

BOSTON - Hokejisti tímu NHL Bostonu Bruins nastúpili na pondelkový tréning už aj so štvoricou Tuukka Rask, Torey Krug, Charlie Coyle and David Krejčí.

slovakia

left justify in out

Boston trénuje bez štyroch hráčov

Klub, v ktorom pôsobia aj slovenskí reprezentanti Zdeno Chára a Jaroslav Halák, však naďalej nemal k dispozícii Chrisa Wagnera, Charlieho McAvoya a dvojicu českých útočníkov Davida Pastrňáka a Ondřeja Kašeho.

 

img

 

Pastrňák v izolácii

Tímy NHL majú podľa protokolu "Návrat ku hre" zakázané informovať o zdravotnom stave svojich hráčov. Citeľná je najmä absencia Pastrňáka, ktorý sa musel izolovať po kontakte s osobou nakazenou koronavírusom.

 

img

 

Prvý s Ovečkinom medzi kanoniermi 

Český útočník mal v čase prerušenia ligy na svojom konte 48 gólov a zhodne s Alexandrom Ovečkinom z Washingtonu viedol tabuľku strelcov. "Hovoril som s ním, zdá sa byť v dobrom rozpoložení. Stále je to on, robí si svoje veci, vôbec sa o neho nebojím. Samozrejme, nie je to ideálna situácia. Chcel by byť tu s nami rovnako, ako by sme ho my tu chceli mať," vyhlásil generálny manažér Bostonu Don Sweeney.

 

 

Ako líder NHL 

Boston vstúpi do reštartovanej sezóny NHL z najvyššej priečky. Prvý duel ho čaká v skupine o nasadzovanie 2. augusta proti Philadelphii. 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies