Inauguračná recepcia Putina bude stáť vyše 670.000 eur

NETKY.SK • 28 Marec 2012, 11:40 • 2 min
Inauguračná recepcia Putina bude stáť vyše 670.000 eur

Inauguračná recepcia Putina bude stáť vyše 670. 000 eur - Politika Kremeľ plánuje vynaložiť až 26 miliónov rubľov (672.

slovakia

left justify in out

img

Kremeľ plánuje vynaložiť až 26 miliónov rubľov (672.000 eur) na recepciu pri príležitosti inaugurácie opätovne zvoleného prezidenta Vladimira Putina 7. mája. Vyplýva to z dokumentu o tendri, zverejnenom na stránke ruskej vlády.
      Podľa dokumentu sa približne 1000 pozvaných hostí môže tešiť na pochúťky ako jeseter v šampanskej omáčke, vyprážaný krab, mini-ratatouille či kakaové kapučíno, informovala dnes tlačová agentúra RIA Novosti.
      Hovorca prezidentskej kancelárie však pre agentúru povedal, že menu ešte nebolo definitívne schválené a že jedlá uvedené na webovej stránke sú len návrhy.
      Putin je známym fanúšikom cárskej uchy, tradičnej ruskej rybacej polievky, ako aj kvalitného mäsa, konštatovala RIA. Hosťom na recepcii budú podávať tiež vlastnú značkovú vodku Kremľa, Kremlin Award.
      Plány Kremľa kritizovala jedna z vodkýň nedávnych protestov proti volebným podvodom. "Vyzerá to mimoriadne obludne, keď vezmete do úvahy posledné správy o zhoršujúcich sa ekonomických problémoch," povedala Jevgenija Čirikovová. "Ublíži to povesti Putina."

Zdroj: TASR/RIA Novosti



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies