IMT Smile Tour 2023 nevynechá ani Bratislavský hrad či Východnú

NETKY.SK • 29 Jún 2023, 20:00 • 2 min
IMT Smile Tour 2023 nevynechá ani Bratislavský hrad či Východnú

BRATISLAVA - Najúspešnejšia slovenská skupina IMT Smile vypočula žiadosť fanúšikov a pripravila koncertné turné IMT Smile Tour 2023. Začala ho 5. mája v Nových Zámkoch, nevynechá ani Bratislavu a Prahu.

slovakia

left justify in out

Najbližšie koncerty odohrá 30. júna a 1. júla na Bratislavskom hrade, 7. júla pozdraví fanúšikov v amfiteátri vo Východnej, 20. júla bude koncertovať v Prahe. "Prvýkrát pôjdeme na hrad, teda aspoň na nádvorí hradu si zahráme. Dúfam, že to dopadne dobre. Mám dobrý pocit z toho, čo sa deje, že kapela prechádzala aj ťažkými vecami, ale že vždy si našla chuť hrať ďalej. Myslím si, že chuť nachádzala kapela vždy kvôli fanúšikom," uviedol líder kapely Ivan Tásler.

 

Ku koncertu na Bratislavskom hrade dodal: "Mám pocit, že sme sa už bavili o tom asi pred troma rokmi, doba však bola iná. Všeličo sa mohlo - nemohlo, že či by sme si neskúsili aj takýto koncert. A máme taký pocit, že pre nášho fanúšika, ktorý žije v Bratislave, či už je to Bratislavčan alebo človek, ktorý sa sem prisťahoval, to môže byť pekný zážitok. Už s nami zažili Inchebu, halu Ondreja Nepelu, hranie vonku, ale na hrade chceme, aby to bolo pekné. Že aj my sa z toho tešíme, aj nám záleží na tom, aby to bol krásny zážitok, nielen hudobný, ale aj vizuálny."

 

V piatok 7. júla odohrá kapela aj koncert v amfiteátri Východná. "Opäť sme zaradili Východnú, som rád, že sme tak urobili. Snažíme sa hrať koncerty na miestach s vyššou kapacitou. Východná nebude taká istá ako pri predchádzajúcich koncertoch, zase chystáme niečo nové, čo ešte tento rok na koncertoch nebolo. Miesto ostáva a chceme, aby to bol nový zážitok," doplnil Tásler. 

 

Jedna z najúspešnejších skladieb skupiny IMT Smile: 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies