Rapper Desiigner hovorí, že po incidente v lietadle vyhľadá odbornú psychologickú pomoc

NETKY.SK • 24 Apríl 2023, 18:30 • 2 min
Rapper Desiigner hovorí, že po incidente v lietadle vyhľadá odbornú psychologickú pomoc

Rapper Desiigner, nominovaný na cenu Grammy, hľadá liečbu v oblasti duševného zdravia po tom, čo sa údajne cez víkend odhaľoval v lietadle.

slovakia

left justify in out

Repper Desiigner nezažíva v poslednej dobe svoje najlepšie obdobie. Tento umelec, v minulosti nominovaný aj na cenu Grammy, musel vyhľadať odbornú psychologickú pomoc. Situácia uňho vyeskalovala do extrému, keď cez víkend spôsobil rozruch v lietadle tým, že sa začal obnažovať.

 

„V posledných mesiacoch som nebol v poriadku a snažil som sa vyrovnať s tým, čo sa deje,“ napísal Brooklynčan vo štvrtok večer na sociálnej sieti Instagram. „Keď som bol na koncerte v zahraničí, museli ma zobrať do nemocnice. Nerozmýšľal som úplne jasne," píše sa v Desiignerovom príbehu na Instagrame.

 

img

vyhlásenie na Desiignerovom Instagrame

 

Autor známeho hitu Panda, vlastným menom Sidney Royel Selby III., bol v čase incidentu na medzinárodnom lete a vracal sa do Spojených štátov, podľa portálu TMZ. Zdroje povedali, že ho napomenula letuška. Keď lietadlo pristálo v Minneapolise, vypočúvali ho policajti a nakoniec ho prepustili.

 

“Dali mi lieky a musel som naskočiť na lietadlo domov, ” pokračoval Desiigner na Instagrame. "Hanbím sa za svoje činy, ktoré sa stali v tom lietadle. Pristál som späť v Štátoch a nastupujem do zariadenia, kde mi pomôžu. Ruším všetky predstavenia a všetky záväzky až do odvolania."

 

Správy o jeho prestávke prichádzajú len niekoľko mesiacov po tom, ako Desiigner ,,odišiel do dôchodku" so skladbou Bigger and Bigger. Minulý november totiž v emotívnom Instagramovom live prenose oznámil, že končí s hip-hopom kvôli streľbe člena zoskupenia Migos Takeoff a ďalších nedávno zabitých rapperov ako PnB Rock a Nipsey Hussle. Zdá sa však, že vyhlásenie zo spomínaného live prenosu bol iba nával negatívnych emócii a rapper to nemyslel až tak vážne.

 

img

atlantský rapper Takeoff, ktorého zastrelili minulý rok v novembri

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies