Lenny a Marpo prichádzajú s romantickým singlom My dva

NETKY.SK • 27 Október 2023, 17:30 • 2 min
Lenny a Marpo prichádzajú s romantickým singlom My dva

PRAHA - Speváčka Lenny a raper Marpo, partneri v živote aj v hudbe, prichádzajú s romantickým singlom My dva. Zároveň vydávajú spoločné EP Klenoty, informoval PR manažér Tomáš Karpel.

slovakia

left justify in out

Na začiatku októbra prekvapili Lenny a Marpo spoločným rapovým trackom Klenoty. Obľúbená speváčka a uznávaný raper teraz prichádzajú s rovnomenným EP, na ktoré lákajú romantickým singlom My dva. Chytľavý track o láske, tentoraz celý v češtine, tematicky dopĺňa videoklip, ktorý je zaujímavou sondou do ich spoločného života. Natáčali ho hlavne pri cestovaní po USA a v každodenných situáciách.

"Myslím, že to pre nás bola zábavná spolupráca, ktorá nám obom dovolila vydať sa tak trochu za hranice komfortnej zóny," hovorí Lenny a spolu s Marpom pozýva fanúšikov 9. decembra do pražskej haly O2 Universum na koncert Marpo & Troublegang.

Lenny s Marpom sú si dobre vedomí toho, že ich vzťah často býva predmetom bulvárnych článkov a verejnosť sa o nich zaujíma, preto spravidla svoje súkromie nezverejňujú.

"To je len pre ľudí, ktorých milujeme a ktorým dôverujeme. S nimi sa o to delíme," hovorí speváčka. Prostredníctvom netradičného videoklipu pár však tentoraz fanúšikom ukázal autentické zábery zo spoločného spolužitia.

"Chceli sme dať fanúšikom trocha nahliadnuť 'pod poklop' nášho súkromia, a tak sme to urobili prostredníctvom nášho umenia - hudby," vysvetľuje Lenny.

Novinka vychádza súčasne s vôbec prvým spoločným EP, ktoré dvojica fanúšikom pripravila ako darček. "Najskôr sa nám zachcelo ísť spoločne do štúdia a vytvoriť jeden spoločný song, ale kvalitných nápadov začalo vznikať viac a zanedlho bol na stole materiál na skoro celý album. Viacero vecí bolo nových, pre mňa osobne to bol rap a spievanie v češtine, pre Ota potom napríklad výlet do žánru EDM v piesni Zamlžený skla," doplnila Lenny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR, Foto: Expres / Tilen Vajt, Pavel Dvořák
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies