Iker Casillas bol len kúsok od smrti

NETKY.SK • 1 Máj 2019, 17:52 • 2 min
Iker Casillas bol len kúsok od smrti

PORTO - Jednotka v bráne "portských drakov" a jeden z najznámejších futbalových brankárov súčasnosti už nemusel byť medzi nami.

slovakia

left justify in out

Bývalý brankár španielskej futbalovej reprezentácie Iker Casillas prekonal infarkt. "Jeho stav je stabilizovaný," cituje agentúra APA z vyhlásenia jeho zamestnávateľa, portugalského klubu FC Porto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

➕3️⃣ Nos quedan 5 partidos para 2️⃣ títulos!! Con confianza y ambición!! 🐉 💙

Príspevok, ktorý zdieľa Iker Casillas (@ikercasillas),

 

Podľa medializovaných informácií postihla jedného z najúspešnejších gólmanov histórie nevoľnosť na tréningu. Tridsaťsedemročného majstra sveta z roku 2010 a európskeho šampióna z rokov 2008 a 2012 previezli do nemocnice, kde lekári vykonali "malý chirurgický zákrok".

 

Španiel získal s Realom Madrid trikrát trofej v Lige majstrov a päť národných titulov. Patril medzi miláčikov "bieleho baletu". No keď Real prebral do svojich rúk portugalský lodivod José Mourinho, legendy ako Casillas či Raul González museli Madrid opustiť a hľadať si nové angažmá. Raul skončil v nemeckom Schalke 04 Gelsenkirchen a Casillas zamieril do portugalského Porta. To bolo v roku 2014, a odvtedy sa medzi fanúšikmi stal rovnako obľúbeným ako v Madride. Aj vďaka jeho výkonom sa FC Porto dostalo v tejto sezóne Ligy majstrov do štvrťfinále, kde však stroskotalo na FC Liverpool. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies