Vláda si podľa Remišovej musí získať dôveru ľudí, Sulík si želá pokoj a vecnosť

NETKY.SK • 1 Apríl 2021, 12:57 • 2 min
Vláda si podľa Remišovej musí získať dôveru ľudí, Sulík si želá pokoj a vecnosť

BRATISLAVA - Veronika Remišová zdôraznila, že nová vláda má pred sebou veľký záväzok v podobe získania dôvery celého Slovenska poctivou prácou pre všetkých.

slovakia

left justify in out

Podľa vicepremiérky a ministerky investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie má nová vláda má pred sebou záväzok v podobe získania dôvery celého Slovenska. "Pokračujeme v začatej práci," napísala Veronika Remišová na sociálnej sieti. Remišová zaželala novému premiérovi aj všetkým členom vlády veľa síl a konštruktívnu a pokojnú spoluprácu. 

 

img

 

Pokoj, vecnosť a konštruktívnosť si želá aj minister hospodárstva. "Zostava takmer pôvodná, ale poučení a odhodlaní. Edovi držím palce a verím, že odteraz to bude pokojnejšie, vecnejšie a konštruktívnejšie," napísal Sulík na sociálnej sieti.

 

img


Jaroslav Naď považuje Hegera za skúseného manažéra a čestného chlapa s jasným názorom pre dobro veci. "Som presvedčený, že naša každodenná spolupráca, a teraz mám na mysli všetkých rezortov, sa pod jeho vedením už čoskoro odzrkadlí v reálnych a prospešných rozhodnutiach. S Edom sa mi pracuje a komunikuje veľmi dobre, môže si byť istý, že medzi vojakmi, ale aj civilnými zamestnancami má našu pomocnú ruku a dvere vždy otvorené,” ozrejmil Naď s tým, že Heger pozná fungovanie rezortu, keďže svoju kariéru začínal práve na ministerstve obrany.

 

img

 

"Eda poznám roky. Je skúsený manažér a čestný chlap s jasným názorom pre dobro veci. Vážim si rozhodnutie Igora Matoviča zveriť našu krajinu práve Eduard Heger," napísal na sociálnej sieti.

 

Prečítajte si tiež: Prezidentka Zuzana Čaputová vymenovala členov vlády Slovenskej republiky



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies