Veronika Remišová a Richard Sulík sa dnes stretnú s prezidentkou, Matovič o to nepožiadal

NETKY.SK • 3 Marec 2021, 12:32 • 2 min
Veronika Remišová a Richard Sulík sa dnes stretnú s prezidentkou, Matovič o to nepožiadal

BRATISLAVA - Predsedníčka strany Za ľudí Veronika Remišová a minister hospodárstva Richard Suík sa dnes stretnú s prezidentkou Slovenskej republiky Zuzanou Čaputovou.

slovakia

left justify in out

Predsedníčka Za ľudí Veronika Remišová a líder SaS Richard Sulík, sa v stredu o 15.00 h stretnú v Prezidentskom paláci s prezidentkou Zuzanou Čaputovou. Témou stretnutia bude aktuálna politická situácia. Informovalo o tom tlačové oddelenie strany Za ľudí, potvrdil to aj Richard Sulík.

 

Predseda vlády SR Igor Matovič však nepožiadal prezidentku Zuzanu Čaputovú o stretnutie. Agentúre SITA to povedal hovorca hlavy štátu Martin Strižinec. Zároveň taktiež  potvrdil, že sa prezidentka stretne s koaličnými lídrami Richardom Sulíkom (SaS) a Veronikou Remišovou (Za ľudí), ktorí ju budú informovať o výsledkoch rokovaní v straníckych orgánoch.
 

img

 

„Nemôžeme pred týmto zatvárať oči,” tvrdí Sulík. „Musíme si dopriať otvorenú, úprimnú, ale aj kritickú a kultivovanú debatu,” povedal s tým, že sa to týka všetkých ministrov aj premiéra. „Musíme sa seriózne baviť o rekonštrukcii vlády, lebo takto ďalej sa už nedá fungovať,” povedal šéf SaS.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies