Igor Kmeťo ml. prináša do uší slovenskú telenovelu! Takto znie bachata s Puertom v romantickej novinke Jedného dňa

NETKY.SK • 20 Jún 2022, 14:53 • 2 min
Igor Kmeťo ml. prináša do uší slovenskú telenovelu! Takto znie bachata s Puertom v romantickej novinke Jedného dňa

Táto skladba je pre hudobníka a speváka krokom do neznáma. Prináša príbeh zakázanej lásky, ktorá evokuje letné párty a letné lásky.

slovakia

left justify in out

 

K vzniku skladby sa Igor Kmeťo ml. vyjadril nasledovne.

 

„Na hudobnej stránke som sa podieľal ja s mojou kapelou, pričom nám pomáhal Igor Biháry na basgitare a Zsolt Váragy na gitare. Motivovalo ma to, že v poslednej dobe chýba na slovenskej scéne romantická hudba, ktorá by nám pomohla zabudnúť na každodenné ťažkosti." 

 

V skladbe sa ukázal aj mimoriadne nadaný hudobník Puerto. Latino hudobník z Bratislavy nám rokmi priniesol hity ako sú Ver Never, Som Sám, alebo Vďaka ti.   

 

img

 

„Puerta som si na spoluprácu vybral preto, lebo už len z jeho mena prichádza človeku na myseľ exotika. Nesmierne ma prekvapil svojou profesionalitou, čo sa týka skladania textu. Dokázal ho vyhotoviť za jedno poobedie a nebolo potrebné doň vôbec zasahovať. Som nesmierne šťastný, že sme sa dokázali takto zladiť!" dodáva Igor Kmeťo ml.

 

V exotickom duchu sa niesol aj sprievodný videoklip, ktorý si zobral pod taktovku ostrieľaný režisér Michal Romeo Dvořák. Vo videoklipe máme možnosť vidieť krásne autá, ženy a taktiež blízkych samotného hudobníka.

 

 

„Vo videoklipe sa ukázal aj môj otec a taktiež dcéra Rebeka, ktorú môžete poznať na hudobnej scéne pod menom Rebis. Som nesmierne rád, že sme klip natáčali spontánne, aby si dokázal každý užiť atmosféru natáčania a taktiež párty, ktorá bola s tým spojená. Natáčali sme u Andreja v Horskom parku, za čo som mu nesmierne vďačný,“ dodáva  Igor Kmeťo ml.

 

img

 

Ten nezostáva pri jedinom songu. S príchodom leta k nemu prichádza umelecký zápal, ktorý bude chcieť využiť.

 

„Mám pripravený ešte jeden nový singel, ktorý by som rád ukázal fanúšikom približne koncom júla. Ide o spoluprácu s mojím kamarátom Máriom Turtákom, Slovákom, ktorý žije v nemeckom Stuttgarte, finalistom nemeckej Superstar. Máte sa na čo tešiť!" 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies