REPORTÁŽ: Darovali sme 20-tisíc jednorázových rukavíc pre nemocnicu

NETKY.SK • 2 Apríl 2020, 16:35 • 2 min
REPORTÁŽ: Darovali sme 20-tisíc jednorázových rukavíc pre nemocnicu

Aj vedenie spravodajského portál Netky.sk si uvedomuje vážnosť situácie a chce podať pomocnú ruku. Rozhodli sme sa preto pomôcť tým, ktorí to najviac potrebujú a rozdať tisíce jednorázových rukavíc.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

 

Nemocnica Kramáre

Nemocnica na bratislavských Kramároch je jedna z troch slovenských nemocníc, ktoré sú vyčlenené na liečbu pacientov s COVID-19. Tieto nemocnice dostali označenie "červená". Na červenú sa pripravuje aj nemocnica Kramáre s infektologickou klinikou, kde sa momentálne nachádzajú pacienti s koronavírusom.

 

img

 

Zdravotníckych pomôcok je stále nedostatok, preto sa náš portál rozhodol pomôcť najlepšie ako vedel. Zdravotným sestrám a doktorom sme odovzdali 20-tisíc jednorázových rukavíc, vďaka ktorým budú o niečo viac chránený pred šírením vírusu.

 

img

 

Uvedomujeme si, že situácia je ťažká a každý zamestnanec v s akýmkoľvek povolaním si zaslúži byť chránený. Nedostatok ochranných pomôcok spôsobuje, že veľa ľudí pracuje doma, avšak nie všetci majú takú možnosť. Náš portál určite bude pokračovať v podporovaní tých, ktorí to potrebujú najviac. Nezabudnite sa chrániť aj vy, nosiť rúška mimo svojho domova a vydržať povinnú, ale aj dobrovoľnú izoláciu, ktorá môže zachrániť životy.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Gabriela Nagyova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies