Ibrahimovič zrejme predĺži zmluvu s AC Miláno

NETKY.SK • 2 Marec 2012, 12:22 • 2 min
Ibrahimovič zrejme predĺži zmluvu s AC Miláno

Ibrahimovič zrejme predĺži zmluvu s AC Miláno - Futbal Taliansky futbalový veľkoklub AC Miláno je pripravený predĺžiť zmluvu so švédskym útočníkom Zlatanom Ibrahimovičom do roku 2016. Informáciu prinieslo periodikum Corriere dello Sport, podľa ktorého sa

slovakia

left justify in out

img

Taliansky futbalový veľkoklub AC Miláno je pripravený predĺžiť zmluvu so švédskym útočníkom Zlatanom Ibrahimovičom do roku 2016. Informáciu prinieslo periodikum Corriere dello Sport, podľa ktorého sa Ibrahimovičov agent Mino Raiola vo štvrtok v sídle klubu stretol s viceprezidentom "rossoneri" Adrianom Gallianim.

      Súčasný kontrakt Ibrahimoviča s AC platí do roku 2015. Jeho predĺžením o ďalšiu sezónu by si ešte viac zlepšil finančnú situáciu. Tridsaťročný Ibrahimovič, ktorého rodičia majú balkánske korene, je s 15 gólmi najlepším strelcom mužstva v prebiehajúcej sezóne Serie A.
      Do AC Miláno prišiel z FC Barcelona v roku 2010, predtým pôsobil v Interi Miláno, Juventuse Turín, Ajaxe Amsterdam a kariéru odštartoval v Malmö FF.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies