Ibrahimovič ukázal citlivú stránku

NETKY.SK • 11 November 2014, 21:02 • 2 min
Ibrahimovič ukázal citlivú stránku

ŠTOKHOLM - Obvykle skôr arogantne pôsobiaci švédsky futbalový útočník Zlatan Ibrahimovič sa v pondelok ukázal v inom svetle.

slovakia

left justify in out

Hráč Paríža St. Germain deviaty raz v kariére získal Zlatú loptu pre najlepšieho futbalistu v krajine a počas príhovoru vzdal hold bývalému reprezentantovi Klasovi Ingessonovi aj obrancovi tímu Brommapojkarna Pontusovi Segerströmovi, ktorí nedávno podľahli rakovine.

 

Zhubná choroba sa priamo dotýka rodiny švédskeho kanoniera. V apríli totiž skonal Ibrahimovičov starší súrodenec Sapko. 

 

"Sám som mal brata, ktorý podľahol ochoreniu pred niekoľkými mesiacmi," otvorene pripomenul útočník PSG a snažil sa ovládnuť emócie, keď vyhlásil: "Sú oveľa dôležitejšie veci ako toto ocenenie." 

 

Tridsaťtriročný Ibrahimovič si prevzal Zlatú loptu od národného zväzu SvFF a denníka Aftonbladet. Získal ju už v roku 2005 a potom bez prestávky od roku 2007. Okrem Paríža St. Germain hral aj za Malmö, Ajax Amsterdam, Juventus Turín, Inter Miláno, FC Barcelona a AC Miláno. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies