ŽIAR NAD HRONOM: Zimný štadión opäť zaplavila voda

NETKY.SK • 7 Jún 2011, 08:53 • 2 min
ŽIAR NAD HRONOM: Zimný štadión opäť zaplavila voda

ŽIAR NAD HRONOM: Zimný štadión opäť zaplavila voda

slovakia

left justify in out

img

Zimný štadión v Žiari nad Hronom dnes opäť zaplavila voda. "Okolo pol jednej prišla prívalová vlna, ktorá zaliala celý areál zimného štadióna, starú sociálnu budovu, plochu ihriska do výšky troch štvrtín mantinelov, novú sociálnu budovu a časť strojovne," uviedol pre TASR Rastislav Uhrovič, konateľ spoločnosti Sport Trend, ktorá má štadión od mesta v prenájme.
      Spôsobené škody zatiaľ podľa jeho slov vyčíslené neboli, keďže sa čaká na opadnutie vody. "Vzhľadom na to, že objekty boli zaplavené, počítame s navlhnutím stien, poškodenými dverami v interiéri aj exteriéri," podotkol Uhrovič. Takisto sa podľa jeho slov ukázal problém s kanalizačnými rúrami. Podmytý je aj chodník smerujúci na cintorín, ktorý vedie popri zimnom štadióne.
      Problémy spôsobené intenzívnymi dažďami má zimný štadión tento rok už druhýkrát, výnimkou neboli ani v minulosti. Podľa Uhroviča by sa dal problém vyriešiť vybudovaním zbernej nádrže a sústavou menších hatí, ktoré by zadržiavali vodu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies