Hviezdy v ohrození

NETKY.SK • 14 Apríl 2017, 13:04 • 2 min
Hviezdy v ohrození

BRATISLAVA - Medzi fanúšikmi hviezd sa občas objaví aj niekto, kto to nemá v hlave v poriadku. A potom nie je o vlámanie, vyhrážky a krádeže núdza. Ktoré osobnosti to zažili na vlastnej koži a dodnes im z toho behá mráz po chrbte?

slovakia

left justify in out

Pamela Anderson

Pam môže za svoju kariéru ďakovať pánskemu magazínu Playboy a seriálu Pobrežná hliadka, kde si zahrala jednu z hlavných rolí. Jeden by povedal, že toto láka predovšetkým mužských ctiteľov, ale opak je pravdou. V roku 2011 sa do jej honosného sídla vlámala žena, ktorá v kuchyni s pokojom pojedala chleba. Keď si pre nepozvanú návštevníčke prišla polícia, mala dáma na sebe originál "Baywatch" plavky, v ktorých blondínka hrala v spomínanom seriáli a nechala si ich ako suvenír.

 

obrazok

 

Justin Timberlake

Oddaná fanúšička Justina mesiace sledovala na každom kroku a jedného osudného dňa prešla bránami jeho domu. Vykrikovala, že je Boh a s Justinom sú spoločne predurčení, aby vládli svetu. Ešte než nešťastnicu strážcovia zákona odviezli na psychiatriu, stihla sa im zveriť, že je obeťou kliatby čarodejníc z Babylonu.

 

obrazok

 

Selena Gomez

Pred tromi rokmi ju terorizoval vyšinutý muž. Ten tvrdil, že s ním sám "najvyšší" rozpráva a denne mu prikazuje, aby speváčku zabil. O svojom poslaní zúfalú brunetku informoval v listoch a emailoch, navyše podrobne popisoval spôsob, akým to vykoná. Tohoto blázna to časom prestalo baviť, šiel sa dobrovoľne prihlásiť na policu. Tam požiadal o súdny príkaz, aby sa nemohol k fešanda priblížiť.

 

obrazok

 

Beyoncé

S nebezpečným násilníkom prišla do styku tiež popová diva, ktorá je práve v očakávaní dvojičiek. Šialený recidivista krásku osočil, že nie je skutočná Beyoncé, ale iba jej dvojníčka. Svoj názor napísal známej speváčke do niekoľkých listov a nešetril vyhrážkami, že takýto podvod nezostane nepotrestaný. Vystrašená Bey potom posilnila ochranku hlavne počas svojich koncertov, pretože chcela mať istotu, že dotyčný nie je v jej blízkosti.

 

obrazok

 

Madonna

Aj jedna z najúspešnejších umelkýň všetkých čias čelila vážnemu nebezpečenstvu. Od deväťdesiatych rokov ju obťažoval stalker. Násilníka síce zavreli, ale čo čert nechcel, z basy utiekol a ešte v trestaneckej "uniforme" sa vydal k domu Madonny. Varoval všetkých okolo, že buď si ho vezme, alebo to neskončí dobre. Ochranka posadnutého šialenca musela nakoniec postreliť, pretože tu už išlo do tuhého.

 

obrazok


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies