Hviezda seriálu Hry o Tróny priblížila, ako by mala skončiť najstaršia Nedova dcéra

NETKY.SK • 13 August 2019, 16:19 • 2 min
Hviezda seriálu Hry o Tróny priblížila, ako by mala skončiť najstaršia Nedova dcéra

BRATISLAVA – Mnoho divákov po celom svete bolo po ukončení seriálu sklamaných a zároveň prekvapených. Po útrapách od 1. série si väčšina fanúšikov želala pre všetkých Starkovcov šťastný koniec, no nestalo sa tak.

slovakia

left justify in out

Posledný diel seriálu Hry o Tróny bol zároveň aj rozlúčkou so všetkými postavami. Jon Snow, ako priamy následník trónu, jeho pravé meno je Aegon Targaryen, bol z kráľovstva vyhostený a poslaný za Múr. Zavraždil svoju nastávajúcu kráľovnú Daenerys.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blood of my blood. #GameofThrones

Príspevok, ktorý zdieľa gameofthrones (@gameofthrones),

 

Arya Stark, ako mladšia sestra Sansy, odplávala na lodi preč zo Západozeme, aby objavovala nové krajiny. Brandon Stark sa stal kráľom, avšak nie siedmich, ale šiestich kráľovstiev. Poslednému, najväčšiemu, začala vládnuť práve Sansa Stark ako kráľovná Severu. Ako jej príbeh ale pokračoval?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Queen in the North. #GameofThrones

Príspevok, ktorý zdieľa gameofthrones (@gameofthrones),

 

Herečka Sophie Turner, ktorá Sansu Stark v seriáli stvárňovala, prezradila pre denník LA Times, čo si myslí o pokračovaní príbehu okolo jej postavy. "Nie, nie. Žiadne bitky alebo vojny. Vidím ju ako kráľovnú Severu, ktorá vládne pevnou rukou."

 

Budúcnosť pre Nedovu najstaršiu dcéru však nevidí v romantickom svetle. "Nemyslím si, že by sa niekedy vydala a mala deti. Bolo by to skôr demokratické kráľovstvo. Zomrela by stará a veľmi šťastná."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#LouisVuitton #LVconnected

Príspevok, ktorý zdieľa Sophie Turner (@sophiet),

 

Turner prezradila, že sa veľa rozprávala s režisérmi Davidom Benioffom a Danom Weissom o spôsoboch, ako moc mení správanie ľudí. Tento pocit môže vzniknúť u kohokoľvek. preto to podľa režisérov musela byť práve Dany. Počas celého príbehu vyzerala práve ona najvyrovnanejšie a pripravená urobiť čokoľvek, len aby železný trón získala. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies