Humenčana (†29) našli dobodaného: V nemocnici zraneniam podľahol!

NETKY.SK • 24 Február 2014, 09:46 • 2 min
Humenčana (†29) našli dobodaného: V nemocnici zraneniam podľahol!

MICHALOVCE - Trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia začal michalovský policajný vyšetrovateľ v súvislosti s úmrtím 29-ročného muža z Humenného.

slovakia

left justify in out

"V sobotu (22. 2.) okolo 23.00 h v byte na ulici Murgaša v Michalovciach utrpel 29-ročný Humenčan za doposiaľ nezistených okolností bodnú ranu v slabine, čím došlo k poškodeniu jeho stehennej žily a následnému šoku z vykrvácania. Muž následkom zranenia v nedeľu ráno podľahol v nemocnici," informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Košiciach Alexander Szabó.
      

Dodal, že obhliadajúci lekár ako prvotnú príčinu smrti uviedol poranenie veľkej skrytej žily v úrovni bedra a stehna a nariadil vykonať pitvu nebohého. Okolnosti za akých utrpel zranenie sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania.
      

"Vyšetrovateľ PZ so súhlasom prokurátora zadržal dvoch mužov, ktorí sú podozriví zo spáchania tohto skutku. Sú umiestnení v cele policajného zaistenia," uzavrel Szabó.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies