Hull City neuspel v snahe získať Kuciaka

NETKY.SK • 1 September 2015, 12:59 • 2 min
Hull City neuspel v snahe získať Kuciaka

KINGSTON UPON HULL - Ani dve ponuky od anglického druholigového futbalového klubu Hull City nepresvedčili predstaviteľov poľskej Legie Varšava, aby zo svojich radov pustili slovenského brankára Dušana Kuciaka.

slovakia

left justify in out

Pre trénera "tigrov" Steva Bruca je v závere letného prestupového obdobia prioritou číslo 1 angažovanie nového gólmana, ktorý by sa stal konkurenciou pre škótskeho strážcu troch žrdí Allana McGregora. Bruce za ideálneho kandidáta považuje práve 30-ročného žilinského rodáka, Varšavčania však nehodlajú predať 10-násobného slovenského reprezentanta. Nezlomila ich ani druhá, výhodnejšia ponuka vo výške 1,1 milióna libier. Informácie zverejnil server hitc.com s odvolaním sa na zdroje blízke Hullu City. Dušan Kuciak je v Legii od roku 2011, predtým chytal za AS Trenčín, MŠK Žilina či rumunské mužstvo Vaslui.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies