Lucia Šoralová vyrazí na slovenské turné

NETKY.SK • 20 December 2016, 11:04 • 2 min
Lucia Šoralová vyrazí na slovenské turné

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Lucia Šoralová vyrazí na budúci rok na turné po rodnej krajine. Počas koncertov ju bude sprevádzať jej kapela La Alma v zložení Michal Mihok (akordeón), Martin Brunner (klavír) a Miloš Klápště (kontrabas). Okrem nich sa na pódiu predstavia aj členovia českej skupiny Nerez.

slovakia

left justify in out

Interpreti sa počas apríla zastavia v Trenčíne, Martine, Košiciach, Žiline, Poprade, Trnave, Nitre a Lučenci. "Nápad na spoločné turné s Nerezom vznikol postupne. Pôvodne som ich pozývala ako hostí na tento koncert, ale nemohli. Bola som príjemne prekvapená, keď namiesto toho navrhli že urobíme spolu viac koncertov. Repertoár postavíme spolu. Polovica budú naše skladby, ktoré hrám na koncertoch s kapelou La Alma, polovica zas skladby Nerezu. Plánujeme to 'sfúzovať'. Ale to ešte doladíme. Na spoločné turné v roku 2017 sa veľmi teším," prezradila Šoralová, ktorá pred pár dňami odohrala vianočný koncert v Bratislave, kde okrem nej vystúpili aj Michael Kocáb a jej partner Ondřej Soukup.

 

 

Lucia Šoralová v minulosti účinkovala v muzikáloch Vlasy, Krysař, Dracula či Hamlet a na divadelných projektoch spolupracovala s Danielom Landom či Michalom Horáčkom. V roku 2002 vydala prvý sólový album Zblízka a o tri roky ďalší s názvom Púšť, na ktorom sa podieľal aj iránsko-švédsky spevák Arash. Vďaka nahrávke O lásce, cti a kuráži (2012) ju kritika označila za "pokračovateľku Hany Hegerovej a budúcnosť českého šansónu“.

Termíny turné Lucia Šoralová & La Alma - Stará láska Nerez a vy:

 

1. apríla - Trenčín, Piano club
2. apríla - Martin, Kino Strojár
3. apríla - Košice, Historická radnica
24. apríla - Žilina, Mestské divadlo
25. apríla - Poprad, Dom kultúry
26. apríla - Trnava, Kino Hviezda
27. apríla - Nitra, Nájomná jednotka 210
28. apríla - Lučenec, Synagóga

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies