Hudáka nominovala vláda za viceprezidenta EIB

NETKY.SK • 26 Február 2016, 08:45 • 2 min
Hudáka nominovala vláda za viceprezidenta EIB

BRATISLAVA – Vláda nominovala súčasného ministra hospodárstva Vazila Hudáka za viceprezidenta Európskej investičnej banky (EIB). Informovala o tom dnes televízia Markíza. Jeho nomináciu schválil kabinet v stredu (24.2.) v utajenom režime.

slovakia

left justify in out

"Jedná sa o predbežnú kandidatúru. Nechcem sa k tomu teraz vyjadrovať," reagoval pre televíziu Hudák. Post nemá istý, nomináciu musia totiž ešte odobriť v zahraničí.

 

Hudák už v minulosti pôsobil vo finančnom sektore v zahraničí. V súčasnej vláde bol najprv štátnym tajomníkom rezortu financií, kreslo ministra hospodárstva obsadil vlani v júni.

 

"Aj keď v tejto fáze procedúry nemôžeme zverejniť žiadne detaily, môžeme ubezpečiť verejnosť, že vláda schválila na tento post renomovaného odborníka," uviedla hovorkyňa predsedu vlády Beatrice Szabóová.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies