Hubočan sa chce do Zenitu vrátiť ako víťaz a nie terč posmeškov

NETKY.SK • 6 September 2010, 11:44 • 2 min
Hubočan sa chce do Zenitu vrátiť ako víťaz a nie terč posmeškov

Hubočan sa chce do Zenitu vrátiť ako víťaz a nie terč posmeškov

slovakia

left justify in out

img

Pre slovenského futbalového reprezentanta Tomáša Hubočana bude utorňajší duel kvalifikácie EURO 2012 s Ruskom aj vecou osobnej prestíže. Dvadsaťštyriročný obranca tamojšieho lídra najvyššej súťaže Zenitu Petrohrad sa chce po reprezentačnej prestávke vrátiť do svojho klubu ako víťaz.
"Samozrejme, aj pre mňa osobne by bolo ideálne, keby sme vyhrali. V Zenite sa totiž budem stretávať s hráčmi, ktorí sú v ruskej reprezentácii. A počúvať od nich podpichovačky po prehratom zápase by veru nebolo príjemné," povedal pre TASR Hubočan, ktorý sa na základe spoľahlivých výkonov v drese Zenitu postupne udomácňuje aj v kádri reprezentačného trénera Vladimíra Weissa. Prvýkrát hral v augustovom prípravnom zápase s Chorvátskom (1:1) i v piatkovej kvalifikačnej ouvertúre s Macedónskom (1:0), v dueli s Ruskom by opäť nemal chýbať na ľavej strane defenzívy.
Zápas Slovenska s Ruskom sa bude hrať na štadióne Lokomotivu, kde Hubočan so svojím klubom pred niečo vyše týždňom zvíťazil v ligovom meraní síl nad domácimi hladko 3:0. "Je to veľmi pekný štadión, určite bude vypredaný a bude skvelá atmosféra. Tá vždy pomôže dobrému futbalu," myslí si Hubočan, ktorý v Petrohrade zajedá z legionárskeho chlebíka od februára 2008. Nabudení fanúšikovia "zbornej" očakávajú od svojho tímu jediné - víťazstvo. Tlak je na Rusoch, čo by mohlo hosťom vyhovovať: "Určite áno, ale musíme hrať maximálne koncentrovane. Sila ruského tímu je v ofenzíve, my musíme vyrážať do brejkov, kde môžu byť zraniteľní," uzavrel Hubočan predzápasovú debatu.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies