Hrôzostrašná noc pre poslankyňu Kaveckú! Niekto jej hodil zápalnú fľašu do záhrady

NETKY.SK • 10 Jún 2022, 18:39 • 2 min
Hrôzostrašná noc pre poslankyňu Kaveckú! Niekto jej hodil zápalnú fľašu do záhrady

BRATISLAVA – Poslankyni Národnej rady SR a starostke obce Kunerad Monike Kaveckej (OĽaNO) hodil v noci zo štvrtka (9. 6.) na piatok neznámy páchateľ zápalnú fľašu do záhrady jej rodinného domu.

slovakia

left justify in out

TASR o tom informoval predseda poslaneckého klubu OĽaNO Michal Šipoš. Podľa jeho slov horiaca fľaša pristála na pozemku v tesnej blízkosti jej auta.

 

„Nie je to prvý útok na našu kolegyňu z poslaneckého klubu OĽANO. Po rôznych prejavoch slovného zastrašovania však niekto prvýkrát zvolil násilnú formu útoku. Odsudzujeme toto neprijateľné konanie a dúfame, že polícia a prokuratúra vyvinú maximálne úsilie na vyšetrenie tohto prípadu,“ uviedol Šipoš.

 

Podľa slov hovorcu Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Radka Moravčíka začali trestné stíhanie vo veci trestného činu útoku na verejného činiteľa.

 

 

Možno vás zaujme: V Moldave zmodernizujú desiatky vojenských vozidiel, uviedol Naď



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies