Hrdinom úvodného duelu Premier League je brankár Mignolet

NETKY.SK • 17 August 2013, 17:49 • 2 min
Hrdinom úvodného duelu Premier League je brankár Mignolet

LONDÝN - Brendan Rodgers (tréner FC Liverpool): "Kúpili sme ho, pretože je skvelý, najlepší brankár. V zápase mal tri veľké zákroky"

slovakia

left justify in out

Hrdinom sobotňajšieho otváracieho duelu nového ročníka najvyššej anglickej futbalovej súťaže Premier League medzi FC Liverpool a Stoke City (1:0) bol domáci brankár Simon Mignolet. Dvadsaťpäťročný Belgičan v 89. min zneškodnil pokutový kop hosťujúceho Jona Waltersa nariadený pre ruku stopéra Daniela Aggera. "Vždy si vyberiem jeden roh a dnes som si zvolil ten správny. Prvých pätnásť minút som bol nervózny, predsa len, bol to môj debut. Udržal som si však čisté konto, čo je dôležité," komentoval svoju premiéru prvý Belgičan v histórii FC Liverpool. "Kúpili sme ho, pretože je skvelý, najlepší brankár. Dnes mal dovedna tri veľké zákroky," pochválil svojho gólmana tréner Liverpoolu Brendan Rodgers.

Prvý gól v novom súťažnom ročníku Premier League 2013/2014 strelil v 37. min útočník "The Reds" David Sturridge prízemnou strelou spoza pokutového územia. "Myslím si, že náš výkon v úvodnom stretnutí bol vynikajúci," uviedol kouč Rodgers. 

FC Liverpool sa proti Stoke City zaobišiel aj bez služieb slovenského obrancu Martina Škrtela, ktorý nefiguroval v zápise o stretnutí, pretože ešte nie je úplne fit po zranení kolena. 

 

Výsledok úvodného sobotňajšieho zápasu 1. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže - Premier League: 
FC Liverpool - Stoke City 1:0 (1:0) 
Gól: 37. Sturridge 
Martin Škrtel (Liverpool) nefiguroval v zápise o stretnutí. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies