Hral len Sekera, Bližňáka pustili, farma hrozí aj Valábikovi

NETKY.SK • 28 September 2010, 12:38 • 2 min
Hral len Sekera, Bližňáka pustili, farma hrozí aj Valábikovi

Hral len Sekera, Bližňáka pustili, farma hrozí aj Valábikovi

slovakia

left justify in out

img

V troch prípravných zápasoch zámorskej NHL sa v noci na utorok predstavil zo slovenských hokejistov len obranca Buffala Andrej Sekera.
      Z kempov NHL poslali na farmu už desiateho Slováka a jedenástemu to hrozí. Mario Bližňák sa z Vancouveru vracia do tímu Manitoba Moose v AHL, kde podával veľmi nádejné výkony. Podľa zámorských zdrojov bol kandidátom na centra štvrtej línie Canucks spolu s Joelom Perraultom a Alexom Bolducom. Z tohto trojsúboja slovenský reprezentant vypadol ako prvý, údajne aj preto, že mal najmenej skúseností z NHL. Bližňák odohral vlani na jeseň dva zápasy základnej časti.
      Bližňákov krajan, obranca Boris Valábik v NHL odohral 80 zápasov, ale tiež mu hrozí odchod na farmu. V kempe Atlanty sa dostal do pozície, v ktorej bojuje o posledný siedmy "flek" na modrej čiare spolu s Lotyšom Artursom Kuldom a zámorskými konkurentmi Freddym Meyerom a Andreyom Zubarevom. Pritom Meyer si v NHL zahral až v 266 dueloch a zostávajúci dvaja mladíci sa dobre ukazovali v nižšej súťaži.          
      Výsledky: Toronto - Buffalo 5:4, Montreal - Florida 6:2, Nashville - Atlanta 2:1

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies