Hráči Leedsu obetovali časť výplaty, klub sa tak vyhne štátnej správe

NETKY.SK • 28 Marec 2014, 15:34 • 2 min
Hráči Leedsu obetovali časť výplaty, klub sa tak vyhne štátnej správe

LEEDS - Futbalisti Leeds United súhlasili s návrhom, aby sa vzdali časti zo svojej marcovej výplaty a klub sa tak vyhol štátnej správe.

slovakia

left justify in out

Výkonný šéf Asociácie profesionálnych futbalistov Gordon Taylor dodal, že hráči obetovali len určitú porciu zo svojich výplat, ale členovia realizačného tímu prišli o celú mesačnú mzdu.

 

Prezidentovi talianskeho klubu Cagliari Calcio Massimovi Cellinovi zablokovali v pondelok možnosť prevziať druholigový Leeds United kvôli daňovým priestupkom. Odvolal sa voči rozhodnutiu a naďalej pokračuje v rozhovoroch s majiteľmi Leedsu, ktorým je GFH Capital.

 

Cellino už zaplatil viac ako 2 milióny libier za klub trojnásobného anglického majstra, ktorý v roku 2001 ešte postúpil do semifinále Ligy majstrov, aby ho už v nasledujúcom ročníku postihli finančné komplikácie. Informovala agentúra AP.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies