Legenda Slovanu Bratislava sa stala skautom nového tímu v NHL

NETKY.SK • 1 Október 2020, 14:39 • 2 min
Legenda Slovanu Bratislava sa stala skautom nového tímu v NHL

SEATTLE - Bývalý hokejový brankár Slovana Bratislava Sasu Hovi sa stal skautom nového klubu NHL Seattle Kraken. Ten vstúpi do zámorskej profilify ako jej 32. účastník od sezóny 2021/2022.

slovakia

left justify in out

 

"Som hrdý na to, že som sa mohol stať súčasťou klubu Seattle Kraken ako skaut. Podpis zmluvy s tímom NHL bol mojím snom už pred 30 rokmi, keď som začal s hokejom. Splnil sa mi teraz, v rámci mojej druhej kariéry," uviedol Hovi na svojom instagramovom profile.

 

 

Majstri Slovenska 

Fínsky brankár obliekal dres Slovana v rokoch 2006-2009, pričom s bratislavským klubom získal dva majstrovské tituly (2007, 2008). Chytal aj za Tapparu Tampere, KooKoo Kouvola, Vsetín, Brno či Znojmo v EBEL. Tridsaťosemročný Fín ukončil hráčsku kariéru v roku 2014.

 

img

 

Seattle Kraken

NHL sa v Seattle predstaví vôbec po prvýkrát v histórii. Nebude to žiadne sťahovanie klubu do iného mesta, ako to spravil napríklad Quebec Nordiques - v súčasnosti už Colorado Avalanche. Mesto sa pritom snaží propagovať zelenú energiu či ekológiu na každom rohu. Dokonca aj ich nová hokejová aréna bude energiu využívať zo solárnych panelov (ako vôbec prvá v NHL).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Seattle Kraken (@seattlekraken),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies