Hore k oblakom: Hotel v Japonsku ponúka izbu s leteckým simulátorom

NETKY.SK • 16 Júl 2019, 14:54 • 2 min
Hore k oblakom: Hotel v Japonsku ponúka izbu s leteckým simulátorom

TOKIO - Hotel v Tokiu ponúkne už za pár dní unikátnu izbu. Vzhľadom k blízkosti letiska Haneda bude jeho súčasťou letecký simulátor vyzerajúci ako kokpit Boeingu 737-800.

slovakia

left justify in out

A nejde len o dizajnový prvok, ale o úplne funkčné zariadenie, ktoré si budú môcť hostia vyskúšať, ale jedine pod dohľadom inštruktora, píše server Mirror.

 

Haneda Excel Hotel Tokyo na svojich stránkach uvádza, že namiesto pilota si hostia nemôžu sadnúť bez dohľadu ani sa zariadenia dotýkať. Pokiaľ si budú chcieť simulátor vyskúšať, priplatia si za 90 minút 30 000 jenov, v prepočte vyše 200 eur, pričom sa "poletí" z Hanedy na letisko Itami v Osake. Samotné prespanie v izbe vyjde na 25 300 jenov, 170 eur.

 

 

Aby si v hoteli poistili, že sa hostia do simulátora nevkradnú na vlastnú päsť, kryje ho transparentná akrylová fólia. Vedenie očakáva, že atrakcia priláka fanúšikov do letectva o to viac, že ​​hotel je priamo prepojený s Terminálom 2 na letisku Haneda. Rezervácia izby bude sprístupnená od štvrtka 18. júla.

 

Podobný zážitok si v Tokiu mohli návštevníci užiť už vlani, kedy sa v japonskom hlavnom meste otvorila reštaurácia ponúkajúca večeru počas virtuálnej simulácie. Hostia mohli tiež vyraziť na virtuálnu prehliadku Havaja, Ríma, Paríža či New Yorku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona