Homola v seriáli TCR cez víkend v Oscherslebene

NETKY.SK • 15 Jún 2016, 18:22 • 2 min
Homola v seriáli TCR cez víkend v Oscherslebene

OSCHERSLEBEN - Slovenský automobilový pretekár Matej Homola sa počas nadchádzajúceho víkendu 18. - 19. júna predstaví na ďalšom podujatí medzinárodného seriálu TCR v nemeckom Oscherslebene.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjedenročný Bratislavčan sa nachádza v priebežnom poradí šampionátu po piatich podujatiach na šiestom mieste so 102 bodmi. Vedúci Talian Stefano Comini ich nazbieral 120. Homola doteraz v seriáli TCR dokázal dvakrát vybojovať pódiové umiestnenie, v talianskej Imole bol druhý, naposledy na Salzburgringu obsadil tretiu pozíciu.

"Do Nemecka cestujem s veľmi dobrým pocitom, a navyše, máme k dispozícii aj testovanie vo štvrtok, vďaka čomu si lepšie načítam trať a pripravíme na ňu auto. V tíme mám novú posilu, staronového inžiniera Jara Krajčího, s ktorým sa mi veľmi dobré spolupracovalo aj v minulosti a rovnako tento rok na Salzburgringu ukázal, že svojej práci naozaj rozumie a je pre tím vážnym prínosom," povedal Homola prostredníctvom tlačovej správy.

Kvalifikácia v Oscherslebene bude na programe v sobotu 18. júna od 14.15 do 14.50, prvé preteky štartujú v nedeľu 19. júna o 13.00, druhá jazda o 14.15.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies