Homola skončil na podujatí TCR v Soči v oboch pretekoch na 9. mieste

NETKY.SK • 4 Júl 2016, 09:17 • 2 min
Homola skončil na podujatí TCR v Soči v oboch pretekoch na 9. mieste

SOČI - Slovenský automobilový jazdec Matej Homola skončil na siedmom podujatí medzinárodnej automobilovej série TCR v ruskom Soči zhodne v oboch pretekoch na konečnom deviatom mieste. TASR informoval tím Mateja Homolu.

slovakia

left justify in out

Víkendové podujatie v Soči poznačila neistota a trápenie s nastavením Homolovho auta. V úvodných pretekoch si udržal deviate miesto zo štartu, do druhého podujatia síce štartoval z druhej pozície, ale pre penalizáciu skončil opäť na deviatom mieste.

 

"Celý víkend sme sa veľmi trápili. Nedarilo sa mi zžiť sa s autom, traťou. Nechcem to hádzať všetko na auto, prekopali sme ho niekoľkokrát a tím na ňom veľmi 'zamakal', za čo im ďakujem. Táto trať mi jednoducho nesedí a veľmi ťažko sa mi na nej jazdí, no aj auto bolo výrazne nedotáčavé. Je možné, že je niekde aj technický problém, musíme na to prísť neskôr. Aj o tomto je pretekanie a nie každý víkend vyjde podľa predstáv. Teraz je pred nami letná prestávka, bude možnosť si poriadne oddýchnuť po nabitých posledných mesiacoch a načerpať nové sily. Do Ázie idem s cieľom vyhrávať," vyjadril sa po víkende v Soči jazdec.

 

Homolovi patrí v priebežnom poradí piate miesto so ziskom 145 bodov, na vedúceho Švajčiara Stefana Cominiho stráca 23 bodov. Ďalšie podujatie seriálu TCR sa v thajskom Buriname uskutoční 28. augusta.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies