Holúbek v Trenčíne s novou zmluvou na dva roky

NETKY.SK • 17 December 2015, 11:18 • 2 min
Holúbek v Trenčíne s novou zmluvou na dva roky

TRENČÍN - Slovenský fortunaligový futbalový klub AS Trenčín a Jakub Holúbek sa dohodli na novej vzájomnej zmluve na dva roky.

slovakia

left justify in out

"Prežil som asi najhoršie obdobie v mojej kariére. Chcem to však zmeniť. Už teraz sa teším na nové výzvy. Zimná príprava bude pre mňa akoby nový začiatok po zranení. Veľmi sa teším na prvý tréning. Budem robiť maximum pre to, aby som sa vrátil do základnej zostavy. Viem, ako som sa cítil po predchádzajúcej zime, a to ma napĺňa optimizmom. Verím, že to bude fungovať rovnako," povedal po podpise kontraktu 24-ročný univerzál.

"Hoci patrím k najskúsenejším v našej kabíne, dúfam, že mám pred sebou ešte bohatú kariéru. V prvom rade musím byť užitočný pre mužstvo a potom spokojný sám so sebou," povedal rodák zo Soblahova Holúbek, ktorý môže hrať na kraji obrany, v krídelných priestoroch, ale aj v strede poľa.

Odchovanec AS Trenčín vníma dvojročnú zmluvu ako veľmi pozitívny signál zo strany vedenia klubu: "Veria mi a to ma veľmi teší. Vedia, čo som za AS odohral, aký som typ človeka a hráča. Som za to vďačný. Chcem to vrátiť mojimi výkonmi na ihrisku a hádam neskôr aj nejakým zaujímavým prestupom."

Jeden z najvšestrannejšie použiteľných futbalistov najvyššej slovenskej súťaže Holúbek patrí medzi hráčov, ktorí prešli kompletnou mládežníckou pyramídou AS Trenčín. "Prežil s klubom prakticky všetko dôležité v ostatných rokoch. Zažíva síce jedno z ťažších období vo svojej kariére, ale my sme radi, že budeme pokračovať v spolupráci. Je v jeho schopnostiach vrátiť sa do základnej zostavy. O jeho dôležitosti v kabíne a pozícii v mužstve sa nebudeme baviť. V minulosti mal možnosť prestúpiť do Holandska. Veríme však, že spoločnými silami sa opäť stane zaujímavým aj pre kluby vonku. Ako hráča a človeka si ho veľmi vážime," povedal generálny manažér AS Trenčín Róbert Rybníček.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies