Hollywood ho odmietol, Paríž ho však prijal. Woody Allen pracuje na novinke napriek škandálu

NETKY.SK • 4 Október 2022, 07:35 • 2 min
Hollywood ho odmietol, Paríž ho však prijal. Woody Allen pracuje na novinke napriek škandálu

PARÍŽ – zatiaľ čo v Hollywoode dvere k väčšej sláve zatvorili, Paríž amerického režiséra privítal a ponúkol mu jedinečnú príležitosť natočiť celovečerný film len vo francúzštine.

slovakia

left justify in out

Woody Allen, ktorý má 86 rokov, začal práve pracovať na svojom celovečernom filme, už päťdesiatom v poradí. Informovala o tom agentúra AFP a v tlačovej správe sa prezradilo, že výsledkom snahy má byť čierna komédia Wasp 22, ktorá, aspoň stvárnením, nadviaže na filmárov predošlý počin Match Point.

 

Škandál

 

Woody Allen stratil viacerých fanúšikov, a to v dôsledku obvinenia jeho adoptívnej dcéry Dylan Farrowovej, ktorá uviedla, že ju sexuálne napadol. K incidentu malo dôjsť ešte počas jej detstva, čo však Allen dôrazne odmietol a vysvetlil, že všetko má na svedomí jeho bývalá partnerka, ktorá proti nemu ešte v 90. rokoch zorganizovala kampaň. V prípade sa viedli dve policajné vyšetrovania, dosiaľ ani jedno jediné nenašlo dôkaz o napadnutí. Napriek nedokázanej vine však zaznamenal neúspech posledného filmu a musel sa zmieriť aj s tým, že spoločnosť Amazon odstúpila od zmluvy s ním.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michaela Mihokova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies