Holandský brankár Cillessen je novou posilou FC Barcelony

NETKY.SK • 25 August 2016, 14:18 • 2 min
Holandský brankár Cillessen je novou posilou FC Barcelony

MADRID - Holandský futbalový brankár Jesper Cillessen sa stal novou posilou FC Barcelona.

slovakia

left justify in out

S vedením španielskeho majstra sa dohodol na päťročnom kontrakte. Ajax Amsterdam by mal za účastníka MS 2014 v Brazílii zinkasovať 13 miliónov eur. Informovala o tom agentúra dpa.

 

Cillessen by mal nahradiť čílskeho gólmana Claudia Brava, ktorý má namierené do Manchestru City. Debut v drese Barcy by mohol absolvovať už v nedeľňajšom dueli Primera División na pôde Athletica Bilbao, keďže nemecký brankár Marc-Andre ter Stegen je momentálne zranený.

 

Rostov si uťahuje z posily Barcelony

 

Ruský futbalový klub FK Rostov na Done ironicky komentoval informáciu o prestupe brankára holandskej reprezentácie Jaspera Cillessena z Ajaxu Amsterdam do FC Barcelona. "Radi ho u nás znova privítame. Pokiaľ možno opäť v bránke," napísala tlačová služba Rostova na verifikovanom twitteri.

 

Dvadsaťsedemročný rodák z Nijmegenu dostal v stredu štyri góly v odvete play-off Ligy majstrov. Rostov doma zvíťazil 4:1 a v súčte s prvým duelom z Amsterdamu sa presadil jasne 5:2.

 

Cillessen už prešiel zdravotnými testami a v piatok ho oficiálne predstavia ako posilu Barcelony, ktorú vo štvrtok o 18.00 h v Monaku môžu vyžrebovať do jednej skupiny LM práve s Rostovom. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies