Hokejista z farmy Bostonu Bruins bude pôsobiť v Nitre

NETKY.SK • 24 November 2020, 18:27 • 2 min
Hokejista z farmy Bostonu Bruins bude pôsobiť v Nitre

K zaujímavým kanadsko-americkým hráčom, ktorí v slovenskej najvyššej hokejovej súťaži pôsobili v dresoch Banskej Bystrice či Nitry a najnovšie k zaujímavým tváram v Trenčíne, prichádzajú aj pod Zoborom s posilou z AHL.

slovakia

left justify in out

Po Blackwaterovi či bratoch Versteegovcoch bude teraz v tíme HC Nitra pôsobiť aj hráč farmy Bostonu Bruins. Ide o 21-ročného obrancu Coopera Zecha. Ide o spoluhráča Roberta Lantošiho z Providence. Takto chcú Corgoni zaplátať dieru aj po zranených a iných, ktorí budú mať reprezentačné povinnosti.

 

 

„Je to reakcia na to, že do ´dvadsiatky´ odchádza Nemec s Knižkom a zranený je Mezei s Vitálošom. Mali sme v ponuke viacero hráčov, aj väčších a skúsenejších, ale chceli sme hokejistu, ktorý zapadne do nášho štýlu,“ prezradil pre hockeynitra.com manažér Nitry Tomáš Chrenko.

 

„Ide o výborného korčuliara vhodného do kombinácie, veríme, že nám pomôže. Kým sa v zámorí neotvoria NHL kempy, ostane u nás, rovnako ako Robo Lantoši,“ dodal manažér klubu spod Zobora.

 

 

Zech by ešte nemal hrať v zápase s Miškovcom, ktorý bude inak zápasom číslo 700 pre trénera Corgoňov Antonína Stavjaňu. Prečítajte si aj o hráčoch, ktorí posilnia Duklu Trenčín. Prečítajte si aj o kanadskej hviezde Banskej Bystrice. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies