Hokejisti Floridy vyhrali aj druhý duel v Toronte, Dallas zdolal Seattle

NETKY.SK • 5 Máj 2023, 09:15 • 2 min
Hokejisti Floridy vyhrali aj druhý duel v Toronte, Dallas zdolal Seattle

NEW YORK - Florida zvíťazila v druhom semifinále Východnej konferencie play off zámorskej NHL na ľade Toronta Maple Leafs 3:2 a v sérii vedie už 2:0 na zápasy. Dallas doma zdolal Seattle 4:2 a sériu vyrovnal na 1:1.

slovakia

left justify in out

Hokejisti Floridy Panthers zvíťazili aj v druhom semifinále Východnej konferencie play off zámorskej NHL na ľade Toronta Maple Leafs 3:2 a v sérii vedú už 2:0 na zápasy. Dallas zvládol druhý domáci duel so Seattlom, ktorý zdolal 4:2 a sériu vyrovnal na 1:1.

 

Panthers vyhrali v úvodnom stretnutí 2. kola 4:2 a zvládli aj druhý duel v Toronte. Po necelých šiestich minútach v ňom síce prehrávali 0:2, no do prvej prestávky znížil Anton Lundell a Florida otočila hneď na začiatku druhého dejstva vďaka dvom gólom v priebehu 47 sekúnd. Postarali sa o ne Aleksander Barkov a Gustav Forsling. Výborný výkon predviedol opäť Sergej Bobrovskij, ktorý mal 34 úspešných zákrokov. "Panteri" vyhrali už piaty duel v play off po sebe, v úvodnom kole vyhrali posledné tri, keď vyradili Boston 4:3 na zápasy.

 

Dallas rozhodol o svojom triumfe v druhej tretine, ktorú vyhrali 3:1. Gól a asistenciu zaznamenali Tyler Seguin aj Wyatt Johnston.

 

2. kolo play off NHL: semifinále Východnej konferencie - 2. zápas: Toronto Maple Leafs - Florida Panthers 2:3 /stav série 0:2/ semifinále Západnej konferencie - 2. zápas: Dallas Stars - Seattle Kraken 4:2 /stav série 1:1/.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies