Systém zdieľaných bicyklov spustili i v Dubnici nad Váhom

NETKY.SK • 5 Jún 2023, 14:30 • 2 min
Systém zdieľaných bicyklov spustili i v Dubnici nad Váhom

DUBNICA NAD VÁHOM - Mesto Dubnica nad Váhom oficiálne spustilo od soboty (3. 6.) prevádzku systému zdieľaných bicyklov. Informovala o tom dubnická viceprimátorka Andrea Blajsková.

slovakia

left justify in out

Obyvatelia a návštevníci mesta môžu podľa nej aj v tomto roku využívať služby bikesharingu, ktorý ponúka zelenšiu formu prepravy za pracovnými, školskými či inými povinnosťami v rámci mesta a mestskej časti Prejta. "Radi by sme informovali tých užívateľov, ktorým zostali zakúpené voľné minúty z predchádzajúceho obdobia, že v najbližších dňoch im budú uvedené zostatkové minúty nahrávané do užívateľského konta," priblížila Blajsková.

 

Služby bikesharingu je možné využívať jednorazovo, ale aj dlhodobo zakúpením si špeciálnych programov poskytujúcich 10.000 a 20.000 predplatených zelených minút. Jednorazovo je možné odomknúť bicykel na pol hodinu za 0,40 eura. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies