Hokejista Oldrich Kotvan hral "načierno" futbal za moravskú Vlčkovú

NETKY.SK • 29 Apríl 2015, 11:19 • 2 min
Hokejista Oldrich Kotvan hral "načierno" futbal za moravskú Vlčkovú

ZLÍN - Slovenský hokejový obranca Oldrich Kotvan si po skončení extraligovej sezóny v českom Zlíne urobil poriadnu hanbu, keď sa v regionálnej 4. triede v ČR predstavil bez platnej registrácie v tíme FC Vlčková ako futbalový brankár.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný bek odchytal za spomenuté mužstvo prvý polčas a inkasoval len jeden gól, Vlčková v tom čase viedla 2:1. Člena širšieho kádra slovenskej reprezentácie však spoznali a po konfrontácii počas prestávky sa z Petra Vykoukala, na ktorého "registračku" nastúpil, stal opäť Oldrich Kotvan. Spomenutý zápas sa napokon nedohral, pretože Kotvanov "spoluhráč" Jiří Mikulík po zmene strán dostal červenú kartu a následne inzultoval asistenta rozhodcu. Hokejový obranca zo situácie vyviazol bez trestu, keďže nie je členom Futbalovej asociácie ČR. FC Vlčková je v 4. triede na smiech všetkým súperom, v ročníku 2014/2015 prehral klub všetkých trinásť duelov so skóre 11:79.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies