Hnutie KDH predstaví svoju víziu v dokumente Nový November

NETKY.SK • 11 November 2016, 15:48 • 2 min
Hnutie KDH predstaví svoju víziu v dokumente Nový November

BRATISLAVA - Kresťanskodemokratické hnutie predstaví svoj programový dokument pod názvom "Nový November" v predvečer výročia novembra ´89.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informoval Stano Župa z komunikačného oddelenia KDH, konečnú podobu dokumentu budú schvaľovať delegáti programového snemu, ktorý sa bude konať 26. novembra v Poprade. Názov materiálu je symbolicky pomenovaný tak, aby vytváral asociáciu s novembrom ´89.


“My, kresťanskí demokrati a konzervatívci, odkaz novembra ´89 stále uznávame a rešpektujeme. To, že sa niečo nepodarilo, je preto, že to ľudia pokazili. November ´89 ako symbol nášho zápasu za slobodu je v tom nevinne,” vyjadril Župa názor KDH. Ako dodal, len ľudia dokážu opraviť to, čo pokazili, a preto KDH prináša svoje vízie a predstavy v dokumente Nový November. “Ponúkneme naše návrhy, ako urobiť Slovensko dobrým miestom na život,” uzavrel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies