Hlasy po zápase 4. kola extraligy Zvolen - Slovan

NETKY.SK • 16 September 2010, 07:22 • 2 min
Hlasy po zápase 4. kola extraligy Zvolen - Slovan

Hlasy po zápase 4. kola extraligy Zvolen - Slovan - Hokej Hlasy po zápase 4.

slovakia

left justify in out

img

Hlasy po zápase 4. kola extraligy Zvolen - Slovan (4:0)
Ernest Bokroš, kouč Zvolena: "Ďakujem aj divákom, vážime si každého, kto sem zavíta a vytvorí akú-takú kulisu. Hneď sa inak hrá a bolo to aj vidieť. Podali sme oduševnený výkon, s nasadením od prvej do poslednej minúty, hráči ani na chvíľu nevypli. Myslím si, že sme hrali rovnako od začiatku do konca. Druhý gól nás upokojil, každé striedanie sme šli rovnako, trpezlivosť a organizácia hry nám zabezpečila tri body."
Pavel Hynek, tréner Slovana: "Prvú tretinu sme začali solídne, s častými prečísleniami, brejkami, potom mi chýbal väčší pohyb u hráčov, neudržali sme sa na puku, súper nás dostával pod tlak, vyústilo to do vylúčení a domáci sa dostali na koňa. Tretí a štvrtý gól sme inkasovali v oslabení po tom, čo sme sa snažili o otvorenejšiu hru, fauly boli zbytočné, musíme na disciplíne zapracovať."
Robin Kovář, autor druhého gólu Zvolena: "Puk sa dostal ku mne, bol som v rýchlosti, šiel som cez dvoch hráčov, gólman vybehol a ja som 'teplomerom' vsietil. Náš útok hral dobre, no aj celý manšaft, jeden zápas to padá jednej lajne, inokedy druhej, úplne je jedno, kto góly dáva. Tréneri nás výborne pripravili, presne sme vedeli, čo Slovan hrá, hrali sme agresívne, im chýbali sily, v podstate sme ich k ničomu nepustili."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies