Šok na slovenskej hudobnej scéne! Skupina Desmod sa rozpadáva!

NETKY.SK • 25 Apríl 2021, 09:43 • 2 min
Šok na slovenskej hudobnej scéne! Skupina Desmod sa rozpadáva!

Nič netrvá večne, avšak v srdciach fanúšikov bude skupina Desmod večná. Na Slovensku patrila medzi najpopulárnejšie kapely. Prešla rôznymi zmenami, avšak v zoskupení, v akom ju všetci poznáme, pôsobila od roku 2000. Chlapci tu boli s nami viac ako 20 rokov, no teraz je už všetko inak.

slovakia

left justify in out

Problémom rozpadu tejto hudobnej skupiny je fakt, že až 4 členovia ju opúšťajú. Na oficiálnej facebookovej stránke sa kapela začala vyjadrovať najprv k uvoľňovaniu opatrení, no ďalšie vety boli už šokujúce.

 

"V pondelok sa na Slovensku začali diať zmeny. Uvoľnili sa niektoré opatrenia. Škoda, že je to len minimum z toho, po čom naše duše prahnú, ale aj to minimum je pre nás malá iskra nádeje, že sa veci budú meniť k lepšiemu. Zmeny neobišli ani našu kapelu. Predstavy o jej budúcnosti sa medzi nami začali rozchádzať, a tak sa niektorí členovia ( Synči, Duško, Martin ) rozhodli kráčať svetom hudby inou cestou," znelo vyhlásenie kapely.

 

 

Nezhody s Kullym? 

Spomenuli sme zatiaľ len troch členov, no Desmod opúšťa aj Rasťo Toman. Podľa všetkého má byť za touto neuveriteľnou skutočnosťou spevák a líder skupiny Kully. Odchádzajúci členovia sa však vyjadrili, že už dlhšiu dobu pretrvávala v skupine situácia, na základe ktorej sa rozhodli radšej odísť.

 

"My chceme taktiež aj naďalej pokračovať v hudbe a byť súčasťou značky, ktorú sme budovali spolu 23 rokov a ktorá sa dostala tam, kde bola doteraz snahou všetkých jej členov, nielen úsilím jednotlivca", dodali odchádzajúci členovia Desmodu na záver.

 

 

Poblémom bolo, že Kully sa údajne už chystal vyhodiť členov skupiny. "My máme právo pokračovať pod značkou Desmod. Zostali sme z prvotných členov dvaja na jednej strane a dvaja na druhej strane. Značku môžu používať traja ľudia. Pokojne sa môže stať, že budú dva Desmody. Uvidíme, čo bude ďalej. Odišli sme traja ľudia, ktorí sa podieľali na hudobnej tvorbe," vyjadrili sa hudobníci pre cas.sk.

 

img

 

Na túto kritiku však zareagoval aj frontman Demodu spevák Kully. "Desmod vždy fungoval a funguje na rovnosti hlasov každého člena a normálnom hlasovaní. Toľko vecí, čo mne neprešlo v kapele, sa nestalo podľa mňa žiadnemu spevákovi v žiadnej kapele. Desmod značka je registrovaná na mená Kollár, Škorec, Synčák. Títo ľudia ju môžu slobodne používať. Desmod funguje normálne ďalej, zostali v ňom najdlhšie hrajúci a spoluzakladajúci členovia - ja a Janko Škorec."

 

 

Na záver ešte dodal, že je ťažké pracovať na niečom novom, keď druhá strana odmieta komunikovať a stretnúť sa. príspevok na facebooku napísal podľa neho človek, ktorý takúto komunikáciu s ním odmieta. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies