Hertha a Brémy po roku opäť nerozhodne, návrat Baumjohanna

NETKY.SK • 22 August 2015, 13:26 • 2 min
Hertha a Brémy po roku opäť nerozhodne, návrat Baumjohanna

BERLÍN - Hertha Berlín so slovenským futbalovým reprezentantom Petrom Pekaríkom v zostave remizovala v piatkovom domácom stretnutí 2. kola najvyššej nemeckej súťaže s Werderom Brémy 1:1.

slovakia

left justify in out

Domáci sa ujali vedenia v 5. min zásluhou Valentina Stockera. O deľbe bodov rozhodla 26. min, keď sa presadil útočník hostí Anthony Ujah. Pekarík odohral celý zápas.


Obaja súperi sa stretli na berlínskej pôde po roku takmer na deň presne (23. augusta 2014). Berlínčania vtedy viedli o dva góly, duel sa napokon skončil nerozhodne (2:2).


"Po prvom góle sme mali šance, aby sme zvýšili na 2:0. Pred súperovou bránkou sme neboli dostatočne dôrazní," vyhlásil maďarský kouč berlínskeho mužstva Pál Dárdai.


Na posledných osem minút vybehol na trávnik domáci Alexander Baumjohann, ktorý v posledných dvoch rokoch prekonal náročné zranenia. V auguste 2013 aj o rok neskôr si roztrhol krížny väz v kolene. "Je to neuveriteľný pocit. Poctivo som sa snažil o návrat. Škoda, že sme napokon nezískali tri body," vyhlásil 28-ročný ofenzívny stredopoliar.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies