Herecké obsadenie pilotu Supergirl sa rozrástlo o ďalšie mená

NETKY.SK • 27 Február 2015, 14:46 • 2 min
Herecké obsadenie pilotu Supergirl sa rozrástlo o ďalšie mená

USA - V pilote seriálu Supergirl, ktorý pripravuje televízia CBS, si zahrajú aj americká herečka Chyler Leigh a anglický herec David Harewood.

slovakia

left justify in out

Projekt inšpirovaný komiksami spoločnosti DC Comics sa bude zameriavať na Supermanovu sesternicu Karu Zor-El, ktorá skrýva svoju pravú totožnosť a výnimočné schopnosti a pod menom Linda Danvers pracuje ako asistentka podnikateľky Cat Grant. Magnátku a zakladateľku spoločnosti CatCo stvárni Calista Flockhart. V úlohe dievčaťa z Kryptonu, ktoré sa napokon rozhodne stať superhrdinkou, sa objaví 26-ročná Melissa Benoist.

 

Tridsaťdvaročná Leigh sa predstaví v role Karinej nevlastnej sestry Alexandry „Alex“ Danvers, ktorá sa rozhodla stať lekárkou, pretože už od detstva ju fascinovali nadprirodzené schopnosti Kryptončanky. Štyridsaťdeväťročný Harewood si zahrá Hanka Henshawa. Ten vedie oddelenie, ktoré sleduje potenciálne mimozemské hrozby na planéte Zem. Vo svete DC Comics je Henshaw známy aj ako zloduch, z ktorého sa stane Cyborg Superman. 

 

Výkonným producentom pilotu bude Greg Berlanti, ktorý so spomínanou Flockhart pracoval aj na dramatickom seriáli Bratia a sestry (2006 - 2011). Berlanti sa spolu s Ali Adler a Andrewom Kreisbergom stará aj o scenár. 

 

Chyler Leigh West môžu diváci a diváčky poznať napríklad z filmu Bulšit (2001). Známa je aj ako doktorka Lexie Grey, ktorú v rokoch 2007 až 2012 stvárňovala v seriáli Klinika Grace (2005). Vlani sa predstavila v televíznom projekte Taxi Brooklyn (2014). 

 

David Harewood je známy predovšetkým z televízneho projektu Homeland - Zradca (2011), v ktorom hral v rokoch 2011 až 2012 Davida Estesa. Vlani sa objavil v komediálnom seriáli Selfie (2014). Zahral si aj vo filmoch Kupec benátsky (2004), Klamstvá života (2005) alebo Krvavý diamant (2006). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies