Herečka Karen Gillan chystá celovečerný režisérsky debut

NETKY.SK • 3 November 2016, 15:14 • 2 min
Herečka Karen Gillan chystá celovečerný režisérsky debut

BRATISLAVA - Škótska herečka Karen Gillan nakrúti nezávislú snímku s názvom Tupperware Party, pričom pôjde o jej celovečerný režisérsky debut. Rodáčka z mesta Inverness o tom informovala v stredu prostredníctvom služby Instagram a sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

"Na tomto príbehu som pracovala niekoľko rokov a jednoznačne ide o surový kúsok, ktorý môže byť ťažké prehltnúť bez silného nápoja," priblížila 28-ročná herečka, ktorá sa postarala aj o scenár a bude sa spolupodieľať na produkcii. Okrem toho si v pripravovanej novinke aj zahrá. Jej postava ako aj zvyšok hereckého obsadenia však zatiaľ nie sú známe.


Produkčne sa okrem predstaviteľky Amy Pond zo seriálu Pán času (2005) podpíšu pod snímku aj R. Andru Davies, Albert Gersten a Sloan Martin zo spoločnosti Mt. Hollywood Films ako i Mali Elfman, Tien Huei Grace Yeh a Claire Mundell. S nakrúcaním plánujú začať v januári, pričom film bude vznikať v Škótsku.


Karen Sheila Gillan nabrala herecké skúsenosti v niekoľkých epizódnych úlohách či v skečovej komediálnej relácii The Kevin Bishop Show (2008), kde stvárnila viacero postáv i celebrít ako Katy Perry alebo Angelina Jolie. Diváci ju mohli okrem spomínaného Pána času vidieť napríklad aj v snímkach Outcast (2010), Oculus (2013), Not Another Happy Ending (2013), Strážcovia Galaxie (2014), Stávka na neistotu (2015) či seriáli Selfie (2014).


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies