Tragická dopravná nehoda v Terchovej

NETKY.SK • 4 September 2023, 14:15 • 2 min
Tragická dopravná nehoda v Terchovej

V skorých ranných hodinách došlo na ceste druhej triedy č. 583 v obci Terchová, okr. Žilina, v časti Vyšné Kamence k dopravnej nehode.

slovakia

left justify in out

Vodič viedol osobné motorové vozidlo zn. Audi A5 v smere od Terchovej na Žilinu, pričom pri predchádzaní iného vozidla došlo z doposiaľ presne nezistených príčin k čelnému stretu s motocyklom zn. Hodna. 60 ročný vodič motocykla utrpel zranenia nezlučiteľné so životom. U 22 ročného vodiča bola na mieste vykonaná dychová skúška s negatívnym výsledkom. 
U nebohého bola nariadená súdna pitva. 
Ďalšie okolnosti ako aj príčiny tragickej dopravnej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. 
Predchádzajme tragédiám na cestách
Polícia žiada všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na cestách správali disciplinovane, ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke, nepreceňovali svoje schopnosti a dodržiavali dopravné predpisy. Každý účastník cestnej premávky môže svojím zodpovedným prístupom prispieť k väčšej bezpečnosti na našich cestách. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Monika
KRPZ Žilina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies