Herec Henry Cavill sľubuje veľmi realistického nového Supermana

NETKY.SK • 5 September 2012, 13:19 • 2 min
Herec Henry Cavill sľubuje veľmi realistického nového Supermana

Herec Henry Cavill sľubuje veľmi realistického nového Supermana - Kultúra Britský herec Henry Cavill predvedie veľmi realistického Supermana. Najnovší predstaviteľ pripravovaného filmu o známom superhrdinovi v réžii Zacka Snydera priblížil, ako bude jeho

slovakia

left justify in out

imgBritský herec Henry Cavill predvedie veľmi realistického Supermana. Najnovší predstaviteľ pripravovaného filmu o známom superhrdinovi v réžii Zacka Snydera priblížil, ako bude jeho postava na striebornom plátne vykreslená. "Môžem prezradiť, že pôjde o modernizáciu tejto postavy z veľmi realistického uhla pohľadu. Je to nereálna situácia, ale zachytená veľmi prakticky. Chceli sme vytvoriť postavu, s ktorou sa bude dať ľahko stotožniť," vysvetlil herec, ktorý sa musel vyrovnávať s veľkým tlakom, ktorý prijatie tak známej úlohy so sebou prináša. "Veľa ľudí sa spolieha na to, že to zvládnem veľmi dobre. Rád som prijal túto zodpovednosť a je to skvelé, pretože je to úžasná príležitosť. Nedovolím tomu tlaku, aby ma dostal, pretože to by len zhoršilo môj výkon a tým by som ľudí sklamal. Rozhodol som sa ignorovať tlak a sústrediť sa na to, aby som Supermanovi venoval to, čo mu právom patrí," dodal.

Dvadsaťdeväťročný Cavill si zahral napríklad vo filmoch Gróf Monte Christo (2002), Tristan a Isolda (2006) alebo Hviezdny prach (2007). Snímka o Supermanovi s názvom Man of Steel by sa do kín mala dostať v júni 2013. Hrdinovho adoptívneho otca Jonathana Kenta si zahrá Kevin Costner a pani Kentovú stvárni Diane Lane. Russell Crowe by sa mal predstaviť ako biologický otec hlavného hrdinu Jor-El, biologickou matkou Larou bude izraelská herečka Ayelet Zurer. Amy Adams dostala na starosť rolu Lois Lane. Predstaviteľom zápornej postavy - generála Zoda bude Michael Shannon, ženskú zápornú postavu Faoru stvárni Antje Traue. Vo filme sa objaví aj Christopher Meloni, známy ako detektív Elliot Stabler zo seriálu Zákon a poriadok: Špeciálna jednotka (1999). Americký herec Harry Lennix, známy napríklad zo seriálov Nežní zabijaci (2009) a 24 (2001), dostal úlohu generála Swanwicka, šéfredaktora denníka Daily Planet Perryho Whitea si zahrá Laurence Fishburne a prvú priateľku Clarka Kenta Lanu Lang stvárni Jadin Gould. 
Man of Steel produkujú Charles Roven, Emmy Thomas, Christopher Nolan a Deborah Snyder. O scenár sa postaral David S. Goyer, ktorý pracoval aj na filmoch ako Batman začína (2005), Temný rytier (2008), ale aj všetkých troch Bladeoch (1998, 2002, 2004). 

Zdroj: SITA

{{youtube src="https://www.youtube.com/watch?v=6jKWJZsjm5U"}}



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies